Υλικά
Ένα κουτί γάλα ζαχαρούχο (397 γραμμάρια)
2 με 3 κάψουλες βανίλιας (βανιλήνη)
400 γραμμάρια ινδοκάρυδο + 100 γραμμάρια επιπλέον για επικάλυψη
Διαδικασία
1) Για να φτιάξουμε τις χιονούλες ,πρώτα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, (εκτός από τα 100 γραμμάρια ινδοκάρυδο της επικάλυψης).
2) Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο 2 ώρες για να σφίξει.
3) Κατόπιν πλάθουμε μπαλάκια σε οποιοδήποτε μέγεθος και τα κυλάμε στο υπόλοιπο ινδοκάρυδο, ώστε να καλυφθούν ολόγυρα.
4) Οι χιονούλες είναι έτοιμες για κατανάλωση, αν και είναι καλύτερα να τις αφήσουμε πρώτα να κρυώσουν στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.